Hva er hosting?

Videoavskrift

Hei! I denne videoen lærer du hva delt hosting er og noen måter å identifisere om en løsning for delt hosting er riktig for deg.

I en løsning for delt hosting er hostingkontoen din en av mange kontoer på en server, eller en gruppe servere, som vedlikeholdes av en hostingleverandør.

Hvis du ikke er vert for hosting og følger budsjettet ditt, kan delt hosting være et bra sted å starte.

Her er et par ting du bør vurdere når du avgjør om delt hosting er det riktige valget for deg.

Generelt sett overstiger ikke den daglige trafikken til et nettsted for små bedrifter 2000 besøkende. Dette betyr at nettsteder for små bedrifter vanligvis ikke krever mye båndbredde eller ressurser for å støtte dem.

I tillegg har nyere, småbedriftsnettsteder en tendens til å være mer enkle og greie, med færre nettstedsfiler og data. Noe som igjen betyr at de ofte ikke krever mye serverplass eller andre ressurser.

Ved å dele en hosting -server med andre lar delte hostingløsninger deg få nettstedet til småbedrifter den kraften og plassen den trenger, til en mye lavere pris enn en dedikert løsning.

Hvis du bestemmer deg for at delt hosting er riktig for deg, må du bestemme hvilken type delt hosting du ønsker.

GoDaddy tilbyr tre løsninger for delt hosting: Linux -planer som bruker cPanel, Windows -planer med Plesk, og WordPress -hosting.

Hver av disse løsningene tilbyr ulike funksjoner og fordeler. Du kan lære mer om dem alle på GoDaddy.com.

Husk at delt hosting lar deg dele hostingplass og kostnader med andre, samtidig som du får den hastigheten og plassen du trenger for nettstedet for småbedrifter.

Få en delt web hosting