Hva er IMAP?

IMAP står for Internet Message Access Protocol . Med IMAP lagres e -postene dine på leverandørens e -postservere, ikke på din lokale datamaskin. Når du leser en e -post med IMAP , leser du den direkte fra e -postserveren og laster den ikke ned til din lokale datamaskin eller enhet. IMAP lar deg få tilgang til e -posten din fra hvor som helst og med flere enheter. Hvis du velger mellom en POP- eller IMAP -konto, vil du sannsynligvis ha en IMAP -konto. For mer informasjon, se Hva er forskjellen mellom POP og IMAP? .