Hva er IP-adressen til nettstedet mitt?

Du trenger kanskje å finne IP-adressen til hostingkontoen din for å peke domenenavnet ditt til den, eller for å bruke den til å laste opp nettstedet ditt gjennom File Transfer Protocol (FTP).

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.

Your hosting account's Website(s) IP Address displays in the Stats and Usage section on the left.