Hva er IP -adressen til nettstedet mitt i Linux -hostingkontoen min?

Du må kanskje finne nettstedets IP -adresse for å peke domenenavnet ditt dit, eller for å laste opp filer via FTP.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under Administrasjon av web -hosting , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke, velger du Administrer .
    velg administrer
  3. I kontoens instrumentbord , under Innstillinger , velger du Server .
    velg server

IP -adressen din vises i listen over innstillinger.