Hva er Kalender?

Her er nedturen: Kalender gir et brukervennlig, robust grensesnitt for tidsadministrasjon, planlegging og planlegging. Du kan planlegge hendelser og oppgaver for deg selv, i tillegg til, spore ressurser, opprette grupper og samhandle med andre brukere.

Jobber med Kalender

• Opprette og vedlikeholde grupper.
  • Planlegg, vis og søk i hendelser og oppgaver i gruppekalendere, andre brukeres kalendere og private kalendere.
  • Gi brukere du inviterer muligheten til å invitere flere brukere til arrangementet ditt.
  • Få hendelsespåminnelser sendt til e -postkontoen eller mobiltelefonen din.
  • Planlegg vanlige ressurser, for eksempel møterom og delt kontorutstyr.