Hva er Medium -tillitsnivå, og hvordan påvirker det hostingkontoen min?

Tillitsnivå refererer til tillatelser angitt i Web.config -filen som dikterer hvilke operasjoner som kan og som ikke kan utføres av nettprogrammer. Våre ASP.NET 3.5 og 4.0 delte hosting-servere bruker standard Medium tillitsnivå med tillegg av OleDbPermission, OdbcPermission, og en mindre begrensende WebPermission.

Applikasjoner som opererer under Medium -tillitsnivå, har ingen registertilgang, ingen tilgang til Windows -hendelsesloggen og kan ikke bruke ReflectionPermission (men kan bruke Reflection). Slike applikasjoner kan kun kommunisere med et definert utvalg av nettverksadresser, og filsystemtilgang er begrenset til programmets virtuelle kataloghierarki.

Å bruke et Medium tillitsnivå hindrer applikasjoner i å få tilgang til delte systemressurser og eliminerer potensialet for applikasjonsforstyrrelser. Ved å legge til OleDbPermission og OdbcPermission kan applikasjoner bruke disse dataleverandørene for å få tilgang til databaser. WebPermission er endret for å tillate utgående http- og https -trafikk.