Hvilke komponenter støtter min hosting?

Noen nettsteder trenger bestemte komponenter for å fungere riktig. Denne listen viser støttede komponenter for Linux Hosting- og Hosting Hosting Plus -kontoene våre.

KomponentLinux -hosting
med cPanel
Windows -hosting
med Plesk
AJAX
ASP (.NET, AJAX)-
.NET Core
via WebDeploy
-
Bootstrap v4-
CGI
cURL
Cron Jobs-
FTP over SSL
ionCube-
mod_rewrite-
Microsoft URL -omskrivingsmodul-
MS SQL-
MySQL
Perl
PHP
Python
Rå tilgangslogger
Serverfeillogger-
Tjenestesiden inkluderer (SSI)

Det er ulike funksjoner som er tilgjengelige for kontoen din, avhengig av nivå (Economy, Deluxe og så videre). For mer informasjon om nivå-spesifikke funksjoner som antall databaser eller nettsteder, se vår plan-informasjon for Linux Web Hosting eller Web Hosting Plus , eller Windows Hosting med Plesk .