Hva er MySQL

MySQL er en åpen kildekode-relasjonsdatabase som brukes av mange nettsteder for å lagre og raskt få tilgang til og vise innholdet. Du kan bruke MySQL til blogger, nettbutikker, nettsteder med pålogginger, fotogallerier, og omtrent alle andre typer dynamisk innhold du ønsker på nettstedet ditt.

Hvordan du konfigurerer din egen MySQL -database, avhenger av typen hosting du har :