Hva er nettsiderotkatalogen min?

Rotkatalogen for nettstedet ditt er innholdet som lastes inn når besøkende går til domenenavnet ditt i en nettleser. Den mest åpenbare konsekvens av dette er at må plassere "indeksfilen" din i nettstedets rotkatalog slik at besøkende kan se nettstedet i det hele tatt (mer informasjon).

Nettstedsrelaterte applikasjoner må også kanskje kjenne til nettstedets rotkatalog.

Rotkatalogen til nettstedet ditt er avhengig av om domenenavnet er det primære domenenavnet ditt eller en annen type (mer informasjon)

Rotkatalogen tildet primære domenenavnet ditt er /public_html.

Rotkatalogene til sekundære domener og underdomenenavn ble angitt da de ble konfigurert. Du kan finne dem oppført i Plesk.

Slik finner du sekundære domeners (Addon) og underdomeners rotkataloger

1. Logg deg på Kontoadministrator.
  2. Klikk på Hosting.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.

I delen for hvert domenenavn vises rotkatalogen i Nettsted på-feltet. Som standard er rotkatalogen selve domenenavnet etterfulgt av en skråstrek, f.eks. subdomain.kulteksempel.com/