Hva er nettstedets rotkatalog i Plesk -hosting?

Rotkatalogen for nettstedet ditt er innholdet som lastes inn når besøkende går til domenenavnet ditt i en nettleser. Den mest åpenbare konsekvens av dette er at må plassere "indeksfilen" din i nettstedets rotkatalog slik at besøkende kan se nettstedet i det hele tatt (mer informasjon).

Nettstedsrelaterte applikasjoner må også kanskje kjenne til nettstedets rotkatalog.

Rotkatalogen tildet primære domenenavnet ditt er /public_html.

Rotkatalogene til sekundære domener og underdomenenavn ble angitt da de ble konfigurert. Du kan finne dem oppført i Plesk.

Slik finner du sekundære domeners (Addon) og underdomeners rotkataloger

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Hosting.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk Plesk Admin .

I delen for hvert domenenavn vises rotkatalogen i Nettsted på-feltet. Som standard er rotkatalogen selve domenenavnet etterfulgt av en skråstrek, f.eks. subdomain.kulteksempel.com/