Hva er nettstedets rotkatalog i Windows Hosting?

For Windows -hosting er det primære domenenavnets rotkatalog httpdocs/ .

Rotkatalogene til sekundære domener og underdomenenavn ble angitt da de ble konfigurert. Slik finner du rotkatalogen for sekundære domener eller underdomener i Windows Hosting.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Netthotell , og velg Administrer ved siden av Windows -hostingkontoen du vil vise.
  3. I kontoens instrumentbord velger du Plesk -administrator .
  4. I Plesk Nettsteder og domener -siden i delen for hvert underdomene eller sekundærdomene vises rotkatalognavnet etter Nettsted kl . Som standard er rotkatalogen selve underdomenenavnet etterfulgt av en skråstrek, som i "underdomene.kulteksempel.com/".
    underdomenets rotkatalognavn

Mer informasjon

• Rotkatalogen til nettstedet ditt inneholder innholdet som lastes inn når besøkende får tilgang til domenenavnet ditt i en nettleser. Det er derfor du må være sikker på at du legger nettstedets indeksfil i nettstedets rotkatalog.