Hva er Skykick Outlook Assistant?

Skykick Outlook Assistant er en klientapp som konfigurerer Outlook for Windows når du overfører til Microsoft 365. (Hvis du flytter fra en POP -e -posttjeneste, er det nødvendig.) Den konfigurerer automatisk Outlook, oppretter en ny Outlook -e -postprofil og flytter lokale data som POP -e -postdata, kontakter, kalendere, oppgaver, signaturer og hurtigbuffer for automatisk fullføring.

Hvem kan bruke Skykick Outlook Assistant?

Eieren av GoDaddy -kontoen eller en administrator kan konfigurere Skykick Outlook -assistenten. Verktøyet er kompatibelt med:

• Windows 10 og 11
  • Outlook for Windows, inkludert versjon 2016, 16.0.4600.1000 eller nyere og 2019
  • Microsoft 365 lisenstyper som tillater Exchange-tilgang på klientnivå
  • .Net Framework 4.6

Vær oppmerksom på at Skykick Outlook Assistant ikke er tilgjengelig for Linux, Outlook for Mac -brukere eller noen som bruker Outlook -versjoner som ikke er oppført ovenfor. I disse tilfellene kan vi fremdeles overføre e -posten din til Microsoft 365 , men vi kan ikke flytte lokale data (som kontakter, kalendere, oppgaver, signaturer og hurtigbuffer for automatisk fullføring). Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du ta kontakt med en migrasjonsspesialist for å finne ut mer.

Last ned Skykick Outlook Assistant

( Trenger du hjelp med å konfigurere verktøyet? )

Tilknyttede trinn