Hva er Outlook Setup Assistant?

Oppsettsassistenten for Outlook er et lett klientprogram som automatisk oppretter en Outlook -profil. Dette verktøyet er for de som flyttet fra Workspace Email til Microsoft 365 og bruker Outlook for Windows.

Hvis e -posten din bruker POP -innstillinger, vil Outlook Setup Assistant legge ved en lokal kopi av den forrige PST -en til den nye Outlook -profilen. Dette betyr at du får en ny innboks som heter Old_POP . For eksempel, hvis e -posten din er paul@coolexample.com , vil innboksen bli kalt Old_POP_paul@coolexample.com . Denne innboksen vil inneholde den forrige e -posten din, men all innkommende e -post vil gå til den nye primære innboksen.

eksempel på gammel popinnboks

Klar til å komme i gang? Last ned Oppsettsassistent for Outlook .

Merk: Hvis du ba om en e -postoverføring , bruk Outlooks overføringsassistent i stedet for dette verktøyet.

Hvem kan bruke Outlook Setup Assistant?

Oppsettsassistenten for Outlook er for alle med en e -postkonto som påvirkes av flyttingen fra Workspace Email til Microsoft 365. Den støtter følgende konfigurasjoner:

• Windows 7, 8 og 10.
  • Outlook for Windows, inkludert versjoner 2013, 2016 og 2019.
  • Microsoft 365 lisenstyper som støtter Exchange-tilgang på klientnivå.
  • .Net Framework 4.6.

Oppsettsassistenten for Outlook er ikke tilgjengelig for Linux, Outlook for Mac og alle som bruker Outlook 2010 eller eldre. I disse tilfellene anbefaler vi at du konfigurerer e -postklienten din med Exchange eller oppdaterer til den nyeste versjonen av Outlook.