Hva er Outlooks overføringsassistent?

Outlooks overføringsassistent er en lett klientapp som gir en jevnere overføringsopplevelse. Den setter automatisk opp Outlook, oppretter en ny Outlook -e -postprofil og flytter lokale data som:

1. POP-e-postdata
  2. Kontakter/Kalendere/Oppgaver
  3. Signaturer
  4. Hurtigbuffer for automatisk fullføring

Last ned Outlooks overføringsassistent .

Outlooks overføringsassistent anbefales fordi det forbedrer overføringsopplevelsen din, og det er nødvendig for flytting av POP -e -posttjenester. Hvis det ikke er mulig å bruke det, vil vi fremdeles være i stand til å overføre dataene på e -postserveren din. ( Finn ut mer om alternativer for overføring. )

Hvem kan bruke Outlooks overføringsassistent?

Eieren av e-postkontoen eller den lokale administratoren kan konfigurere overføringsverktøyet. Outlooks overføringsassistent støtter følgende konfigurasjoner:

• Windows 7, 8 og 10
  • Outlook for Windows, inkludert versjonene 2010, 2013, 2016 og 2019.
  • Microsoft 365 lisenstyper som støtter Exchange-tilgang på klientnivå.
  • .Net Framework 4.6

Outlooks overføringsassistent er ikke tilgjengelig for Linux, Outlook for Mac -brukere og alle som bruker Outlook 2003 eller 2007. I disse tilfellene kan vi overføre e -posten din, men vi kan ikke flytte lokale data (kontakter/kalendere/oppgaver, signaturer og autofullfør hurtigbufferen). Fastslå hvilken type overføring som er riktig for e -postkontoen din .

Tilknyttede trinn