|  Hjem
Hjelp

Windows-hosting (Plesk) Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Hva er Parallels Plesk Panel?

Plesk er et kontrollpanel tilgjengelig på våre Windows-baserte hostingkontoer og servere. Det lar deg enkelt administrere mange aspekter av kontoen din, inkludert filer, applikasjoner og (for servere) e -post som er vert på kontoen eller serveren din.

For mer informasjon om Plesk, besøk dets offisielle nettsted på parallels.com/products/plesk/ .


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.