Hva er rotkatalogen til nettstedet mitt i cPanel-hostingkontoen min?

Rotkatalogen for nettstedet ditt er innholdet som lastes inn når besøkende går til domenenavnet ditt i en nettleser. Den mest åpenbare konsekvensen av dette er at du må plassere "indeksfilen" din i nettstedets rotkatalog slik at besøkende kan se nettstedet i det hele tatt.

Nettstedsrelaterte applikasjoner må også kanskje kjenne til nettstedets rotkatalog.

Rotkatalogen til nettstedet ditt er avhengig av om domenenavnet er det primære domenenavnet ditt eller en annen type.

• Rotkatalogen tildet primære domenenavnet ditt er /public_html.
  • Rotkatalogene til tilleggsdomener og underdomenenavn ble angitt da de ble konfigurert. Du finner dem oppført i cPanel ved å bruke trinnene nedenfor:
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av cPanel-kontoen du ønsker å bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk på cPanel-administrator.
  5. I Domener-delen klikker du enten på Underdomener eller Addon-domener, avhengig av typen domene du bruker.

Rotkatalogen viser i Dokumentrot-feltet.