Hva er rotkatalogen til nettstedet mitt i Linux Hosting-kontoen min?

Rotkatalogen til nettstedet ditt inneholder innholdet som lastes inn når besøkende skriver domenenavnet ditt i en nettleser. For eksempel må du sette din indeksfil i nettstedets rotkatalog for besøkende å se nettstedet ditt. Nettstedsrelaterte applikasjoner kan også trenge å kjenne nettstedets rotkatalog.

For ditt primære domenenavn er nettstedets rotkatalog / offentlig_html .

For tilleggsdomener og underdomenenavn, følg disse trinnene for å finne rotkatalogen:

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Webhotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. I kontoen Dashbord , klikk cPanel Admin .
  4. På cPanel-hjemmesiden, i Domener Klikk på en av disse Underdomener eller Addon Domains .
  5. I Endre Addon Domain eller Endre et underdomener delen vises rotkatalogen nedenfor Dokumentrot .