Hva er Sikkerhetskopiering av nettsted?

Med Sikkerhetskopiering av nettsted kan du sikkerhetskopiere nettstedet ditt og relaterte databaser via FTP eller SFTP til en sikker nettsky. Under sikkerhetskopieringen skanner vi filene dine for skadelig programvare og lagrer deretter kopiene uten skadelig programvare for oppbevaring.

Sikkerhetskopieringer starter så snart du konfigurerer kontoen .

For å bevare båndbredden laster vi bare ned nye og modifiserte filer etter den første sikkerhetskopieringen. Hver sikkerhetskopi er en komplett kopi av nettstedet ditt den dagen. Du kan velge hvor ofte og på hvilket tidspunkt sikkerhetskopieringen skal utføres.

Sikkerhetskopier beholdes i 30 dager. Dette betyr at du kan gjenopprette nettstedet ditt til hvilken som helst dag med en vellykket sikkerhetskopiering i løpet av de siste 30 dagene. Du kan også laste ned kopier av sikkerhetskopiene dine til lokal lagring for nødtilgang eller overføring av nettstedet.

Når du må bruke sikkerhetskopien din, kan du gjenopprette bestemte filer eller gjenopprette dem alle .