Hva er Sikkerhetskopiering av nettsted?

Sikkerhetskopiering av nettsted gjør det mulig for kundene våre å sikkerhetskopiere nettsted via FTP eller SFTP. Hvis nettstedet ditt er hostet hos GoDaddy, vil vi automatisk konfigurere sikkerhetskopieringen for deg. Hvis ikke vil nettstedsfilene og databasen(e) dine bli sikkerhetskopiert daglig, ukentlig eller månedlig avhengig av hyppigheten du velger, så snart du har konfigurert sikkerhetskopieringen.

For å spare på båndbredden laster vi bare ned nye og endrede filer etter den første sikkerhetskopieringen. Hver sikkerhetskopi er en komplett kopi av nettstedet ditt på den dagen. Sikkerhetskopier oppbevares i 30 dager. Dette betyr at du kan gjenopprette nettstedet til tilstanden på en hvilken som helst dag i sikkerhetskopiloggen, i inntil 30 dager.

Du kan se alle sikkerhetskopiene i instrumentbordet ditt, slik at gjenoppretting er enkelt: Klikk ganske enkelt på ønsket dato for sikkerhetskopien, og den vil bli lastet ned til datamaskinen din.