Hva er SMTP -releer?

SMTP -releer sender meldinger gjennom e -postkontoen din ved hjelp av din eksisterende e -postklient. For eksempel, hvis Workspace Email -kontoen din er konfigurert på Outlook, kan du fortsette å bruke Outlook til å skrive og sende meldinger, men de faktiske meldingene behandles gjennom SMTP -videresendingstjenestene våre. Dette lar deg bruke den profesjonelle e -postadressen din fra enhver klient du ønsker (og omgå ISP -restriksjoner på dine utgående e -postmeldinger).

Vår SMTP -relé -tjeneste blir gitt til deg som en del av e -postkontoen din. E -postkontoen din inkluderer 250 SMTP -releer, per innboks, per dag. Disse reléene brukes bare når du sender meldinger fra en e -postklient, for eksempel Outlook. SMTP -videresendinger brukes ikke til å sende meldinger fra Workspace Webmail.

Grensen for SMTP -relé kan tilbakestilles én gang hver dag basert på en rullende 24 -timersperiode. Du kan bruke maksimum 500 SMTP -releer, per dag, per e -postkonto. Hvis du ønsker å bruke mer enn 500 releer per dag, kan du distribuere SMTP -releer over flere e -postkontoer.

Med Workspace Webmail kan du inkludere opptil 100 e -postadresser (inkludert Til, Kopi og Bcc) per e -postmelding, uavhengig av antall SMTP -releer du har per dag. For mer informasjon, se E -postkontobegrensninger .

Merk: Disse begrensningene gjelder ikke for Exchange -e -postadresser.