Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Hva er WooCommerce -brukerroller?

WooCommerce legger til en kunde og butikksjef rollen til din WordPress nettstedet. I tillegg er følgende funksjoner inkludert:

• manage_woocommercefor WooCommerce -innstillinger
  • view_woocommerce_reports

Kunder

Når en bruker registrerer seg for en ny konto via kassen eller registreringen, vil de bli tildelt rollen som kunde og er i stand til å gjøre følgende:

• I likhet med en blogg -abonnent vil de få lesetilgang for de fleste funksjoner.
  • Vis og rediger deres personlige kontoinformasjon .
  • Se bestillingsloggen deres.

Butikksjef

Når Shop Manager får tilgang, vil en bruker kunne logge på WordPress -instrumentbordet, men vedkommende har ikke alle funksjonene som en administrator har. Hovedsakelig vil de ha følgende brukertillatelser:

• manage_woocommerce- lar Butikksjefen opprette og redigere produkter og administrere WooCommerce -innstillinger.
  • view_woocommerce_reports- gir Shop Manager tilgang til å vise WooCommerce -rapporter.