Hva er WordPress?

WordPress er et innholdsstyringssystem (CMS) opprettet for å fungere som en bloggplattform, og det utviklet seg til å bli et av de mest populære verktøyene for å opprette nettsteder. Når du bygger WordPress -nettstedet ditt, vil du bruke en hostingplattform du ønsker i forbindelse med WordPress, som kommer forhåndsinstallert på noen av våre hostingplaner eller kan installeres manuelt. Etter at du har lagt til innhold og endret hvordan nettstedet ser ut og fungerer, må du gjøre nettstedet ditt live på domenet ditt. Derfor, for å ha et live WordPress -nettsted, trenger du tre komponenter:

• Hosting - En tjeneste som hoster nettstedet ditt på en server.
  • WordPress - CMS som nettstedet ditt er bygget på.
  • Domene-En unik, lett å huske adresse som brukes til å få tilgang til nettstedet ditt i en nettleser.

WordPress- og Administrert hostingplaner

Som nevnt kommer noen hostingplattformer med forhåndsinstallert WordPress. Disse er våre Managed WordPress og Managed WooCommerce Stores (kun tilgjengelig i USA) planer. De kalles administrert fordi vi installerer WordPress for deg og tar oss av noen vedlikeholdsoppgaver, for eksempel å sørge for at WordPress, plugin -moduler og temaer er oppdaterte, kjøre sikkerhetskontroller, opprette sikkerhetskopier og så videre.

Derfor, hvis du ikke ønsker å installere WordPress selv og bruker tid på å kjøre regelmessige oppdateringer, kan disse planene passe godt for deg.

Uadministrerte hostingløsninger

Hvis du trenger mer fleksibilitet, kan du velge en ikke -administrert hostingplan som lar deg installere eldre versjoner av WordPress, bruke hurtigbufringløsninger du ønsker, og legge til andre CMS -er eller egendefinerte filer. Ulempen er at du vil ha ansvaret for å holde nettstedet ditt oppdatert og sikkert. Vi kan ikke gjøre det for deg fordi vi ikke administrerer WordPress -installasjonen.

Ikke -administrerte alternativer vi tilbyr:

Opprette en butikk på WordPress

Hvis du vil gjøre WordPress -nettstedet ditt om til en butikk, kan du installere og konfigurere WooCommerce -plugin -modulen på våre administrerte og ikke -administrerte løsninger. Det eneste unntaket er Managed WooCommerce Stores (kun tilgjengelig i USA) med både WordPress og WooCommerce forhåndsinstallert, sammen med noen premium WooCommerce -tillegg som kommer gratis med denne planen .