Hva gjør jeg etter at jeg har kjøpt forhandlerkontoen min?

Etter at du har kjøpt en forhandlerkonto, må du fullføre den elektroniske søknaden gjennom forhandlerkontoleverandøren for å kvalifisere deg for forhandlerkontoen:
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Selgerkontoer .
  3. I listen over programnavn klikker du på hyperkoblingen for å være vert for kontoen din hos oss eller hoste kontoen din med en tredjepart.
  4. Fyll ut nettbasert søknad.

Kontakt leverandøren av forhandlerkontoen direkte hvis du har spørsmål angående søknaden eller statusen til søknaden din.

First Data ™: (855) 853-8333 (For standard forhandlerkontoer kjøpt etter 1. oktober 2012).
Chase Paymentech & reg ;: (800) 453-3282 (For Standard Merchant Accounts kjøpt før 1. oktober 2012).