Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Hva må jeg gjøre med Meltdown og Spectre -sårbarhetene?

Meltdown og Spectre refererer til et par klasser av mulige svakheter, eller "sårbarheter", i serverchip -designen som brukes av prosessorprodusenter Intel, AMD og ARM. Så langt er det ingen bevis for at en angriper har utnyttet disse sårbarhetene, men forskning har vist at det er mulig. Se denne Microsoft -støtteartikkelen for detaljer om hvordan dette kan skje.

Hvis din VPS eller Dedikerte Server påvirkes av disse sikkerhetsproblemene, må du installere en Windows -oppdatering. For mer informasjon, les nedenfor.

Er jeg rammet?

Selvadministrerte servere

Hvis du har en selvadministrert VPS, eller en selvadministrert dedikert server, blir du berørt og må installere en Windows OS-oppdatering. For å sjekke om du har en selvadministrert server, klikk på ServereMine produkter -siden, og klikk på Administrer ved siden av serveren. Hvis plan -typen din er selvadministrert , må du installere oppdateringen.
selvadministrert servereksempel

Administrerte eller fullt administrerte servere

Hvis plan -typen din er "Administrert" eller "Fullt administrert", og du har slått av Windows -oppdateringer, blir du berørt. Du må slå på Windows -oppdateringer og starte oppdateringene for å fullføre oppdateringen. Hvis du ikke er sikker og ønsker å sjekke det, se denne vanlige spørsmål om Windows Update .

For «Administrert» - og «Fullt administrert» -planer er Windows Update slått på som standard - så hvis du ikke har endret dette for planen din, har vi allerede tatt oss av dette for deg og du blir ikke berørt.

Andre Windows -hostingprodukter

For alle andre GoDaddy Windows -hostingprodukter og -planer, slik som Windows delt hosting, har vi allerede oppdatert oppdatering av serverne, og du blir ikke berørt.

Installer Windows -oppdateringen

I denne Microsoft -støtteartikkelen følger du trinn 1 og 2 under Hvilke trinn bør jeg ta for å beskytte enhetene mine? . Vi tar oss av maskinvareoppdateringer (fastvare) som nevnt i trinn 3. Du må koble til med det eksterne skrivebordet .

Effekt på serverytelsen

Basert på publiserte data og vår foreløpige testing, forventer vi 10% (eller mindre) innvirkning på serverytelsen. For mer informasjon, se denne artikkelen på intel.com .

Mer informasjon

Du kan finne ut mer på nettstedet National Vulnerability Database (NVD):