Hva om jeg oppdager et problem med et SSL- eller kodesigneringssertifikat?

Merk: Fra og med 1. juni 2021 vil GoDaddy ikke lenger utstede eller fornye kodesignerings- eller driversigneringssertifikater. Hvis du allerede eier et kodesignerings- eller driversigneringssertifikat, kan du ikke gjenopprette det etter 1. juni 2021. Alle sertifikater utstedt før 1. juni 2021 vil være gyldige til de utløper.

Sikre sertifikater er mål for ulike typer angrep og ondsinnet atferd.

Hvis du vil rapportere mistanke om kompromittering av privat nøkkel, misbruk av sertifikat eller andre typer svindel, kompromittering, misbruk, upassende oppførsel eller annen form for mistenkelig aktivitet med et sertifikat, tar du kontakt med Starfield på practices@starfieldtech.com .

Hvis sertifikatet ditt ikke fungerer og du ikke tror det er svindelrelatert, ta en titt påTest konfigureringen av SSL-en din .