Hva skjer når jeg endrer domenet mitt?

Med Administrert WordPress er det veldig enkelt å endre domenenavn. Når du endrer domenenavnet via innstillingene i Administrert WordPress, tar vi oss av følgende:

• Oppdaterer koblingene til nettstedet ditt med det nye domenenavnet
  • Oppdaterer databasealternativene siteurl og home

Merk: Du kan måtte endre DNS-A-posten din, for eksempel hvis du vil bruke et egendefinert domene. Vi varsler deg dette i løpet av prosessen.

Det er viktig å merke seg at du ikke trenger å endre verken MySQL-databasen eller WordPress-installasjonens filer.