Hva skjer når jeg har nådd lagringsgrensen for Sikkerhetskopiering av nettsted?

Når abonnementet ditt for Sikkerhetskopiering av nettsted når lagringsgrensen, vil den slutte å opprette sikkerhetskopier.

En måte å løse dette problemet på, er å oppgradere kontoen for å få mer lagringsplass.

Neste trinn


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.