Hva trenger jeg for å søke om en forhandlerkonto?

Du trenger følgende informasjon for å søke om en forhandlerkonto:

• Personnummer, førerkortnummer og kontaktinformasjon til rektorene for virksomheten din.
  • Bankkontoen og rutingnummeret til sjekkkontoen som ble brukt til virksomheten din.
  • Informasjon om virksomheten din, inkludert skatte -ID eller personnummer og posisjonsinformasjon.

Vær oppmerksom på at ytterligere informasjon kan være påkrevd.