Hvem kan jeg ringe for å få hjelp med forhandlerkontoen min?

Når du har klikket på Oppsett -koblingen i kontoen din, bør alle støttespørsmål vedrørende forhandlerkontoen din håndteres av leverandøren av forhandlerkontoen.

First Data ™: (855) 853-8333 (For standard forhandlerkontoer kjøpt etter 1. oktober 2012).
Chase Paymentech®: (800) 453-3282 (For standard forhandlerkontoer kjøpt før 1. oktober 2012).

FrontStream Payments®: (800) 687-8505
Intuit QuickBooks Merchant Service : Støtte for QuickBooks Payments .