Hvilke av domenene mine skannes?

Når du konfigurerer Nettstedssikkerhet-kontoen din på et domenenavn, vil den kun skanne dette bestemte domenet eller underdomenet som du har angitt under konfigureringen.

Hvis du for eksempel konfigurerer Nettstedssikkerhet for coolexample.com, vil den ikke skanne blog.coolexample.com og store.coolexample.com. Den vil skanne mapper på domenet som du velger under konfigureringen, slik at hvis du har Nettstedssikkerhet konfigurert på coolexample.com, vil den også skanne coolexample.com/blog.

Hvis du vil at Nettstedssikkerhet skal skanne separate underdomener eller domenenavn, må du kjøpe Nettstedssikkerhet-kreditt for hvert nettstedsnavn her . Hvis du for eksempel ønsker å skanne coolexample.com, blog.coolexample.com, og coolexample.net, må du kjøpe tre Nettstedssikkerhet-kreditter.