Hvilke produkter fungerer med produktene våre?

Vi ønsker at nettstedene og programmene våre skal være piksel-perfekte på de mest populære skrivebordene og mobile enhetene og kombinasjoner av operativsystemer, og i det minste funksjonelle på så mange andre kombinasjoner som mulig.

Merk: I alle tilfeller må JavaScript, informasjonskapsler TLS 1.0+ være aktivert.

For å hjelpe deg med å ha den best mulige opplevelsen når du bruker nettstedet og programvaren vår, har vi fire nivåer av nettleserstøtte:

• Full støtte — Piksel-perfekt med visning akkurat som tiltenkt.
  • Funksjonell støtte — Kan brukes med alle støttede funksjoner, men kan vise på utilsiktede måter.
  • Tilgjengelig — Kan brukes med de fleste funksjoner intakte, men vil sannsynligvis vise og oppføre seg på utilsiktede måter.
  • Blokkert — Ikke tilgjengelig uten at du oppgraderer til en støttet nettleser.

Nettlesere for skrivebord

Full støtte

Vi anbefaler å bruke en fullt støttet nettleser, som omfatter den siste versjonen av følgende:

• Microsoft Internet Explorer®
  • Google Chrome™
  • Mozilla Firefox®
  • Safari®

Funksjonell støtte

Vi tilbyr funksjonell støtte for de følgende nettleserne:

• Internet Explorer, tidligere større utgivelser høyere enn eller tilsvarende 10

Merk: Hvis du bruker Windows XP med Internet Explorer 7, kan det hende at du får en advarsel om sikkerhetssertifikat. I så fall anbefaler vi at du oppgraderer til den nyeste versjonen av Internet Explorer.

• Chrome, tidligere store utgivelser
  • Firefox, tidligere store utgivelser
  • Safari iPad® på den siste iOS

Tilgjengelig støtte

Vi tilbyr tilgjengelig støtte for de følgende nettleserne:

• Nettlesere for mobile enheter, inkludert Safari på iOS og Android-nettleseren på Android
  • Andre nettlesere for skrivebord ikke ført opp

Blokkert

Vi tillater ikke brukere å ta seg tilgang til nettstedet vårt med følgende nettleser:

• Internet Explorer 7

Mobile nettlesere

Følgende nettleserstandarder gjelder kun for nettsteder som er spesifikt designet for mobile enheter. For eksempel m.godaddy.com.

Full støtte

Vi anbefaler å bruke en fullt støttet nettleser, som omfatter den siste versjonen av følgende:

• Android-nettlesere på den siste versjonen av Android
  • Safari på den siste versjonen av iOS

Funksjonell støtte

Vi tilbyr funksjonell støtte for de følgende nettleserne for mobil:

• Chrome og Opera Mini på Android
  • Chrome på iOS
  • Opera Mini på alle enheter som kan kjøre Opera Mini
  • Internet Explorer på Windows Mobile

Tilgjengelig støtte

Vi tilbyr tilgjengelig støtte for nettlesere for mobil som ikke er ført opp tidligere.

Merk: For en liste over nettlesere og enheter som fungerer med SSL-sertifikater du kjøper gjennom oss for dine besøkendes bruk, se

Merk: Hvis du har problemer med å vise nettstedet vårt eller et av programmene våre, prøver du å tømme hurtigbufferen til nettleseren din. For mer informasjon, se