Hvilke sider kreves for å bruke WooCommerce?

Når du først installerer WooCommerce på nettstedet ditt, vil installasjonsveiviseren opprette et antall sider som kreves for at nettbutikken skal fungere riktig. Disse sidene er:

• Handle: dette er siden produktene dine blir lagt til automatisk etter at de er opprettet. Det inneholder ikke noe innhold.
  • Handlevogn: denne siden er der kundene dine kan se handlevognen sin og gjøre endringer i siste liten. Det inkluderer[woocommerce_cart] kortkode.
  • Kasse: dette er siden kundene dine kan se og legge til mer informasjon om ferdigstillelse av bestillingen (f.eks. Leveringsadresse og videreføring av betalingen). Det krever[woocommerce_checkout] kortkode.
  • Min konto: dette er kundenes kontoside, som viser informasjon relatert til deres konto, bestillinger og annen viktig informasjon. Det krever[woocommerce_my_account] kortkode.

Alle sidene ovenfor genereres automatisk av WooCommerce og bør være kompatible med de fleste WordPress -temaene, selv om de ikke er spesifikt optimalisert for WooCommerce. Selv om dette er standardvalgene som angis av plugin -modulen når du først går gjennom installasjonsveiviseren, kan du også opprette og angi dine egne sider også.

Merk: Hvis du angir sidene Handlevogn, Kasse og Min konto for å være den samme siden, vil det føre til feil omdirigeringer og brutt betalingsgateway -funksjonalitet før WooCommerce 3.7 -versjonen.

Spesielt for Shop -siden er det viktig å vite at den fungerer som en plassholder for et innleggstype -arkiv med produkter. Det er fordi det er mulig at det gjengis annerledes enn resten av de genererte sidene.

Shop -siden skal være kompatibel med alle temaer, selv de som ikke er spesielt designet for å bruke WooCommerce. Men hvis du bruker et egendefinert / underordnet tema eller nettstedet ditt kjører en versjon av WooCommerce før 3.3x, kan du sjekke denne veiledningen for mer informasjon om hvordan du fortsetter: Tredjeparts / egendefinert / ikke-WC tema kompatibilitet