Hvilken FTP-programvare anbefaler du?

Det en rekke populære FTP-klienter er tilgjengelige på internett. Vi anbefaler:

Du kan også bruke programmet du brukte til å bygge nettstedet (f.eks. Dreamweaver), eller hostingkontoens filbehandler (mer informasjon).


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.