Hvilken organisasjon som utsteder, er riktig for kodesigneringssertifikatet mitt?

Du kan velge GoDaddy eller Starfield Technologies som sertifikatutstedende organisasjon når du setter opp et nytt kodesigneringssertifikat, manuelt fornyer et kodesigneringssertifikat eller taster på nytt med et kodesigneringssertifikat.

Begge sertifikatutstedende organisasjonene gir det samme sertifikatet, så valget ditt er bare for preferanser.