|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Hvilken type hosting eller server har jeg?

Gateway viser hvilken type hosting eller server du har nederst i venstre hjørne av kontodelen din.

Du kan bruke denne informasjonen til å fortelle oss hvilken type hostingserver du har:

Vis Type hosting
c-Panel Linux-hosting
Parallels Plesk Windows-hosting
Administrert WordPress
Nett eller klassisk GoDaddy legacy-hosting
VPS- eller dedikert hosting Server som brukes vårt My Server-panel

Neste trinn

  • Klikk på Administrer for å gå inn på kontoen du ønsker å bruke.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.