Hvilket filnavn trenger PHP -initialiseringsfilen min å bruke?

Filnavnet som PHP -initialiseringen må bruke, avhenger av typen hostingkonto du har .

Kontotype for hosting Filnavn Plassering
Linux-hosting med cPanel .user.ini /public_html (en per konto)
Windows-hosting med Plesk .user.ini Nettstedsrot (ett per nettsted)
Administrert WordPress .user.ini /html (en per nettsted)

Merk: Administrerte WordPress -kontoer støtter også bruk av php.ini -filer, men fordi det er vanskelig å oppdatere dem når de oppdateres, anbefaler vi at du bruker .user.ini -filer i stedet.

Relaterte trinn

Mer informasjon

• Se PHP -dokumentasjonen for mer informasjon om PHP -filer.
  • .user.ini -filer er kun kompatible med PHP 5.4 og nyere, og du kan ikke endre alle de samme innstillingene som med php.ini -filer. For mer informasjon, se PHP -dokumentasjonen for user.ini -filer .
  • Nett- og klassisk hostingkontoer som kjører Windows med IIS 6, støtter ikke PHP -initialiseringsfiler.