Hviteliste en fil eller mappe

Hvis du mottar en advarsel om tilgang nektet nettstedssikkerhet, må du hviteliste den siden i Brannmurinnstillinger for nettstedssikkerhet.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Under Nettstedssikkerhet og sikkerhetskopieringer , ved siden av Nettstedssikkerhet -kontoen du ønsker å bruke, klikker du på Administrer .
  3. Fra navigasjonsmenyen klikker du på Brannmur .
  4. Klikk på Innstillinger , og klikk deretter på Tilgangskontroll .
  5. Klikk på URL -baner for hviteliste . Angi filbanen du vil hviteliste, og klikk på Hviteliste .