Hviteliste-porter påkrevd for min 4. generasjon-server

Required: You need to enable admin access to follow these steps.

For uhindret drift av 4. generasjon-serveren din må du kanskje hviteliste (eller fjerne blokkeringen på) portene 2223 og 2224, som forklart her. Hvis serverhendelsene "sitter fast" fordi de nødvendige portene var blokkerte, kan du følge disse trinnene og prøve på nytt etter 15 minutter.

Merk: Denne prosedyren beskriver hvordan du kan fjerne portblokkeringene hvis du bruker FirewallD, et vanlig brannmurverktøy som følger med CentOS 7. Hvis du bruker et annet brannmurverktøy, må du kanskje endre denne prøvekoden.

1. Koble til serveren via SSH. For hjelp, se Koble til serveren eller delt hosting-kontoen din med SSH.
  2. Kjør denne kommandoen:
    sudo firewall-cmd --permanent --add-port=2223-2224/tcp
  3. Kjør disse kommandoene:
    sudo firewall-cmd --reload
    sudo firewall-cmd --list-ports
    Den andre av disse to kommandoene bekrefter at portene er hvitelistet.