Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Hvor er mappene mine etter overføring fra Workspace Email til Microsoft 365?

Etter at vi har overført deg fra Workspace Email til Microsoft 365, er det ikke sikkert at du ser e -postmappene dine samme sted i Microsoft 365. Ikke bekymre deg - e -postene dine og vedleggene dine er trygge og lagres i en arkivpostboks kalt In -Place Archive.

Hvor finner jeg mitt stedlige arkiv?

1. Logg på Microsoft Outlook eller Outlook på nett .
  2. Hvis du ikke ser Workspace Email-mappene dine, finner du stedet-arkivet ditt.
    • Hvis du bruker Outlook på nettet: Velg innboksen kalt In-Place Archive-[Ditt visningsnavn] .
      på plass arkiv i Outlook på nettet
    • Hvis du bruker Outlook: Velg innboksen kalt Nettarkiv på Mac eller Nettarkiv - [Din e -postadresse] i Windows.
      på plass arkiv i Outlook på Mac
      på plass arkiv i Outlook -vinduer

Ditt stedlige arkiv vil inneholde dine gamle Workspace Email-mapper og deres innhold.

Hvorfor er mappene mine i et lokalt arkiv?

For de fleste kunder flytter vi e -postene dine til en identisk mappestruktur i Microsoft 365. Men hvis Workspace Email-kontoen din overskrider størrelsesgrensen for Microsoft 365, flytter vi de gamle Workspace Email-mappene dine og innholdet i dem til et stedlig arkiv.

Merk: Du kan flytte eller kopiere meldinger mellom den primære innboksen og arkiveringsboksen. For å gjenopprette slettede elementer fra mappen Gjenopprettbare elementer i arkivpostboksen, bruk verktøyet Gjenopprett slettede elementer.