Hvor lang tid tar det å konfigurere, oppgradere eller nedgradere hosting?

Linux

• Førstegangsoppsett av Linux delt hosting tar 24–48 timer.
  • Oppsett etter kansellering av hosting for et domene tar opptil 24 timer.
  • Det tar vanligvis 3 minutter å tilbakestille hostingpassord.
  • Det tar vanligvis 30 minutter å installere/reinstallere FrontPage-utvidelser.
  • En oppgradering eller nedgradering, for eksempel fra Economy Hosting med PHP til Deluxe Hosting med CGI, tar vanligvis 24 timer.
  • Hvis du også vil ha en dedikert IP-adresse, tar det vanligvis 24 timer.

Windows

• Førstegangsoppsett av Windows delt hosting tar 24–48 timer.
  • Oppsett etter kansellering av hosting for et domene tar opptil 24 timer.
  • Det tar vanligvis 3 minutter å tilbakestille hostingpassord.
  • Det tar vanligvis 30 minutter å installere/reinstallere FrontPage-utvidelser.
  • En oppgradering eller nedgradering, for eksempel fra Economy Hosting med ASP til Deluxe Hosting med ASP, tar vanligvis 24 timer. Kontrollpanelet er ikke tilgjengelig i dette tidsrommet.
  • Hvis du også vil ha en dedikert IP-adresse, tar det vanligvis 24 timer.

På tvers av plattformer

• En oppgradering eller nedgradering som endrer plattformer, for eksempel fra Economy Hosting med PHP (Linux) til Economy Hosting med ASP (Windows), tar vanligvis 24 timer. Kontrollpanelet er ikke tilgjengelig i dette tidsrommet. Vær obs på at noen planendringer kan ta opptil 72 timer, inkludert endring av operativsystem for hostingkonto.