Hvor mange filer kan en delt hosting-katalog ha?

Antallet filer per katalog du kan ha, avhenger av hostingtypen:

Hostingtype Maks. filer/katalog
Linux -hosting (cPanel), Windows -hosting (Plesk), Administrert WordPress Ingen grense 1
Nett og klassisk 1024 filer/inoder 2

1 Hostingkontoen din kan ikke inneholde mer enn 500 000 filer og mapper (Windows) eller 250 000 inoder (Linux). For best ytelse på nettstedet må du begrense katalogene dine til ikke mer enn 1024 filer/inoder hver.

2 Jo lengre filnavn du er, desto færre filer kan du ha i en katalog (filnavnlengder på 1-16 tegn teller som 1 inode, 17-32 tegn teller som 2, 33-48 tegn teller som 3 og så videre).

Disse grensene hindrer kontoer i å avgiftsbelaste serverressursene og påvirker innlastingstiden negativt. Vi vil advare kunder som overskrider disse grensene, og vi kan flytte filer for å opprettholde serverytelsen.

Merk: Hvis du mottar en "Tom for diskplass" -melding når du prøver å legge til eller opprette flere filer i en katalog, har den katalogen nådd grensen. For å unngå dette problemet, del kataloger med mange filer/inoder inn i underkataloger, og fjern "hurtigbuffer" eller "miniatyrbilde" -kataloger manuelt eller med en cron -jobb.