Hvordan administrere bakgrunnen

Med InstantPage® kan du lage en skreddersydd bakgrunn som bruker et bilde du velger. Du kan enkelt laste opp et bilde fra datamaskinen din. Du kan også velge et bakgrunnsbilde fra en database med gratisbilder.

Hvordan laste opp et bilde for bakgrunnen

Med InstantPage kan du laste opp et bilde som skal vises som bakgrunn på nettstedet.

Slik laster du opp et bilde for bakgrunnen

1. Logg på InstantPage-kontoen. Du kan logge på ved å gå til InstantPage-nettsiden, klikke på Eierpålogging og skrive inn påloggingsinformasjonen for InstantPage-kontoen.
  2. Bakgrunn-fanen velger du Velg en bakgrunn, og klikker så på Last opp bilde.
  3. Klikk på Bla gjennom.
  4. Velg filen du ønsker, og klikk på Åpne.
  5. Klikk på Last opp i Last opp bakgrunn-vinduet. Bildet vises som bakgrunn på nettstedet ditt.

Hvordan beskjære et bilde for bakgrunnen

Med InstantPage kan du beskjære bildet du vil vise som bakgrunn på nettstedet.

Slik beskjærer du et bilde for bakgrunnen

1. Logg på InstantPage-kontoen. Du kan logge på ved å gå til InstantPage-nettsiden, klikke på Eierpålogging og skrive inn påloggingsinformasjonen for InstantPage-kontoen.
  2. Bakgrunn-fanen går du til Velg en bakgrunn, og beveger så musen over bildet du vil beskjære.
  3. Klikk på beskjæringsikonet.
  4. Beskjær bildet, og klikk på OK.

Hvordan ikke vise bilde som bakgrunn

Med InstantPage kan du velge å ikke vise et bilde som bakgrunn, slik at bakgrunnen er tom. Du kan velge en bakgrunnsfarge fra Farge-fanen.

Slik viser du ikke et bilde som bakgrunn

1. Logg på InstantPage-kontoen. Du kan logge på ved å gå til InstantPage-nettsiden, klikke på Eierpålogging og skrive inn påloggingsinformasjonen for InstantPage-kontoen.
  2. Fra Bakgrunn-fanen går du til Velg en bakgrunn.
  3. Hvis du ikke vil bruke et bakgrunnsbilde, klikk på Ikke noe bilde. Bakgrunnen vises uten bilde.

Hvordan bruke et arkivbilde som bakgrunn

Med InstantPage kan du bruke et arkivbilde som bakgrunn på nettstedet.

Slik bruker du et arkivbilde som bakgrunn

1. Logg på InstantPage-kontoen. Du kan logge på ved å gå til InstantPage-nettsiden, klikke på Eierpålogging og skrive inn påloggingsinformasjonen for InstantPage-kontoen.
  2. Fra Bakgrunn-fanen går du til Velg en bakgrunn.
  3. Klikk på Arkivbakgrunnsbilder, velg et bilde du vil bruke som bakgrunn, og klikk så på OK. Bildet vises som bakgrunn på nettsiden din.

Hvordan plassere et bilde for bakgrunnen

Med InstantPage kan du plassere bakgrunnsbildet på flere ulike måter.

Slik plasserer du et bilde på bakgrunnen

1. Logg på InstantPage-kontoen. Du kan logge på ved å gå til InstantPage-nettsiden, klikke på Eierpålogging og skrive inn påloggingsinformasjonen for InstantPage-kontoen.
  2. Bakgrunn-fanen velger du Plasser bakgrunnen, og velger så ett av disse alternativene:
    • Normal – Bakgrunnsbildet vises i samme størrelse som originalbildet.
    • Flis – Bakgrunnsbildet vises som fliser over hele siden.
    • Skalering – Bakgrunnsbildet vises i samme skala som hele siden.
    • Tilpass – Bakgrunnsbildet vises med samme proporsjoner som originalbildet.
  3. Klikk på en firkant i rutenettet for å bestemme hvor bildet skal være plassert på siden.

Hvordan bruke temaer for bakgrunnen

Når du velger et arkivbilde for InstantPage, kan du også velge å bruke en fargepalett og layout som passer for bildet.

Slik bruker du temaer

1. Logg på InstantPage-kontoen. Du kan logge på ved å gå til InstantPage-nettsiden, klikke på Eierpålogging og skrive inn påloggingsinformasjonen for InstantPage-kontoen.
  2. Bakgrunn-fanen går til delen Velg en bakgrunn, og klikker så på Arkivbilder.
  3. Velg bakgrunnsbildet du vil bruke, velg for å bruke matchende fargepalett og layout for bildet, og klikk så på OK.
  4. Klikk på OK. Bakgrunnsbildet vises med den matchende fargepaletten.
  5. Merk: InstantPage oppdaterer automatisk endringene du foretar i paletten. Vi anbefaler at du sparer fargepaletter du kan ønske å gjenopprette senere.