Hvordan administrere domener for hostingkontoer

Etter at du har konfigurert hostingkontoen din, kan du administrere domenene den bruker:

Handling Beskrivelse
Legg til domener Legg til domener i kontoen din, som skal enten være aliasdomener for det eksisterende nettstedet ditt eller være vert for helt uavhengige nettsteder.

Web & Classic / cPanel / Plesk / Administrert WordPress
Fjerne domener Fjern domener du har lagt til og ikke lenger ønsker å bruke i denne hostingkontoen. Dette lar deg også flytte domener mellom hostingkontoer.

Web & Classic / cPanel / Plesk / Administrert WordPress
Endre hoveddomene Hvis du endrer det primære hostede domenenavnet, kan du lagre et annet nettsted i rotmappen til hostingkontoen.

Web & Classic / cPanel / Plesk / Administrert WordPress
Endre mappene til
sekundære domener
Sekundære domenenavn kan bruke mapper ved siden av hostingkontoens rot som roten for nettstedene sine. Du kan når som helst endre hvilke mapper du bruker.

Web & Classic / cPanel / Plesk
Legg til underdomene Underdomener er for nettsteder som bruker hva som helst foran domenet ditt utenom www. Eksempel: i blog.coolexample.com er blog et underdomene.

Web & Classic / cPanel / Plesk