Hvordan administrere filene til hostingkontoen din

Hostingkontoen din er på en datamaskin – akkurat som en privat datamaskin. Så på samme måte som med en privat datamaskin kan du administrere filene og katalogene til nettstedet ditt med oppgaver som:

• Opplasting
  • Flytting
  • Arkivering (zipping) og oppheving av arkivering

Endringer du gjør gjennom filbehandlingen til hostingkontoen din vil umiddelbart tre i kraft på Internett.

Administrer filene til hostingkontoen din

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Fra Filer og FTP -menyen velger du Filbehandling.
  5. Bruk de følgende verktøyene til Filbehandling:
Knapp Bruk dem til å ...
Filikon Dobbeltklikk på en hvilken som helst fil for å åpne den i et tekstredigeringsprogram.
Last opp Last opp filer fra datamaskinen din.
Ny Opprett nye filer eller kataloger.
Flytt Endre den valgte filens eller katalogens overordnede katalog.
Last ned Last ned valgte filer fra hostingkontoen til datamaskinen din.
persondata Endre filens tillatelser.
Slett Fjern de valgte filene fra hostingkontoen din.
Gi nytt navn Endre filens eller katalogens navn.
Lage kopi Opprett en kopi av den valgte filen eller katalogen.
Arkiv Opprett en arkivfil som inneholder det valgte innholdet.
Pakk ut Åpne en arkivfil for å vise innholdet i den.
Symbolsk kobling Opprett en symbolsk kobling til andre filer i kontoen din (mer informasjon).
Egenskaper Vis informasjon om den valgte filen eller katalogen.
Aktiver loggvisning (Kun Linux) Bruk hostingkontoens innebygde loggverktøy for å gjenopprette filer (mer informasjon).