Hvordan administrere kontoinformasjonen din

Det er viktig å holde all kontoinformasjon oppdatert. Dette inkluderer kontaktinformasjonen din, slik som telefonnumre og e-postadresser.

Slik administrerer du kontoinformasjonen din

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Gå til fanen Innstillinger .
  3. Rediger eventuell informasjon som trenger å oppdateres.
  4. Klikk på Lagre endringer.
  5. Klikk på Innstillinger for kontosikkerhet på venstre side.
  6. Fyll ut alle de nødvendige feltene (markert med en *), gjør eventuelle endringer du trenger, og klikk deretter på Lagre endringer.

Oppdatering av kontoinformasjonen din oppdaterer ikke kontaktinformasjonen for domenenavnet ditt. Hvis du trenger å oppdatere det, se Endre kontaktinformasjon for domene.