Hvordan bekrefte kontaktinformasjon for ICANN-validering

Registratorens akkrediteringsavtale (RAA) med ICANN lar oss opptre som registrator og selge toppnivådomener (TLD-er) til kundene våre. ICANN — organisasjonen som forvalter Domain Name System (DNS) — oppdaterer sin RAA-avtale etter noen få år, og alle registratorer må opprettholde samsvar for å kontinuerlig kunne selge og administrere domenenavn. De sist endringene krever at vi bekrefter kontaktinformasjon for registrant og kjøper.

Vi krever bekreftelse av e-postadresse ELLER telefonnummer hvis:

• et nytt domene registreres med ubekreftet kontaktinformasjon.
  • En domeneregistrant oppdaterer kjøper-e-postadressen sin eller telefonnummer med ubekreftet informasjon.
  • vi blir varslet eller har grunn til å tro at kjøperens kontaktinformasjon er ugyldig.

Slik bekrefter du kontaktinformasjon for ICANN-validering

Hvis du har et kontaktbekreftelse-banner i domenenavnkontoen din, eller hvis nettstedet ditt er parkert, må du logge på kontoen (eller kontakte oss via telefon) tilknyttet domenet ditt for å bekrefte at e-postadressen din er aktiv og nøyaktig.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer ved siden av Domener.
  3. Hvis du ser et oransje varslingsbanner på toppen av siden, klikker du på Send e-postbekreftelse på nytt. Hvis du ikke ser et banner med koblingen i Domenekontrollpanel, klikker du på domenenavnet med Ventende WhoIs-bekreftelse -status. Domenets side vil ha et banner med en send på nytt-knapp.
  4. Gå til e-postkontoen din, åpne e-postbekreftelsen, og klikk på Bekreft e-postadressen.

Etter at du har bekreftet kontaktinformasjonen din, vil systemet vårt oppdatere domenenavnet ditt fra Ventende WhoIs-status til Bekreftet-status innen 24 timer.

Hvis du ikke mottar en e-postbekreftelse, bør du:

• sjekke spam- og søppelpostmappene dine.
  • oppdatere registrant- eller kunde-e-postadressen din.
  • Sørg for at vår e-postadresse sales@godaddy.com ikke er på din blokkert avsender-liste.

Slik oppdaterer du registrant- eller kunde-e-postadressen din

Hvis du ikke mottok en e-postbekreftelse fra oss, er det mulig at du må oppdatere registrant- eller kunde-e-postadressen din, avhengig av hvilken som krever bekreftelse. Bruk de hensiktsmessige instruksjonene for å fullføre oppdateringsprosessen:

Endre kontaktinformasjon for domenet mitt

Change your account's street address

Etter at du oppdaterer e-postadressen din, går du til domenekontoen din og klikker på Send e-postbekreftelse på nytt -koblingen. Gå til e-postkontoen din, åpne e-postbekreftelsen, og klikk på Bekreft e-postadressen.