Hvordan blir jeg fakturert?

Du blir fakturert for alle fakturerbare elementer på Nettsky-kontoen basert på antallet timer elementet er aktivt på kontoen din.

Fakturerbare elementer

Elementer du faktureres for er:

• servere som kjører eller stoppes

Du blir ikke fakturert mens servere blir bygget eller konfigurert

• Automatisk sikkerhetskopiering-tjenester (fakturert per server)
  • Dynamiske IP-adresser

Timekostnad

For et grovt anslag av timekostnaden kan du dele den månedlige kostnaden som vises med 720. For eksempel hvis en server koster $30 USD/måned, blir det ca. $0.04 USD/per time.