Hvordan bruke Google Analytics

Nettbutikk har innebygd integrering med Google Analytics – en Google-tjeneste som hjelper deg å bli kjent med ditt publikum, spore hvordan kundene finner nettstedet ditt og se hvordan besøkende navigerer på nettstedet.

Merk: Du må ha en Google Analytics-konto for å aktivere nettstedssporing. Hvis du ikke har en konto, kan du følge denne koblingen for å se informasjon om hvordan du konfigurerer en kobling.