Hvordan bruker jeg Exchange med Microsoft 365-tillegget mitt?

Nå som du har flyttet fra Workspace Email til Microsoft 365, har du tilgang til e-posttillegg. For å bruke det nye tillegget ditt, må du bytte kontoinnstillinger til Microsoft Exchange. Her er vanlige spørsmål om hvordan du bytter til Exchange -innstillinger.

Velg et spørsmål for å se svaret:

Hvordan endrer jeg e -postinnstillingene mine?

Slik endrer du innstillingene dine fra POP eller IMAP til Exchange . Sørg for å bytte til Exchange -innstillinger på alle enheter som brukes til å sjekke e -post.

Hvorfor vil ikke POP- eller IMAP -innstillingene fungere?

Tillegget ditt fungerer ved å samhandle med Exchange-serveren for å koble til e-post. Dette betyr at for at tillegget skal fungere, må alle e-postadresser på domenet ditt konfigureres som Exchange i e-postklientene (som Outlook eller Gmail).

Hvis for eksempel Jane og Paul har to kontoer, jane@coolexample.com og paul@coolexample.com , og de begge sjekker e-post på telefonen og datamaskinen, må de bruke Exchange-innstillingene på sine fire enheter for tillegg på for å fungere riktig.

Er Exchange -innstillinger sikre?

Det er viktig å holde dataene dine sikre for å drive virksomheten og opprettholde kundenes tillit. For å bidra til å beskytte e -posten din fra skadelig aktivitet, bytter vi fra POP/IMAP til de sikrere Exchange -serverne. Med Exchange får du de nyeste sikkerhetsfunksjonene, inkludert anti-malware og anti-spam-filtrering.

Vi anbefaler også å aktivere flerfaktorautentisering (MFA) som en annen beskyttelse mot angripere.

Tilbake til toppen

Hvordan skiller Exchange seg fra POP eller IMAP?

Exchange, POP (POP3) og IMAP (IMAP4) er alle måter å få tilgang til e -post levert til innboksen din.

Med POP blir e -posten din lastet ned fra serveren til en enkelt enhet. Hvis du sjekker e -post på flere enheter, har du duplikater av nedlastede meldinger, og du kan ikke se sendte meldinger fra andre enheter. I motsetning til POP, lar IMAP e -postklienten oppdatere meldinger på serveren, så hvis du sletter en melding, blir den slettet fra serveren, og du har ikke duplikater. Men siden e -posten din er lagret på IMAP -serveren, vil kun meldinger synkroniseres til og fra e -postklienten din.

Exchange forhindrer disse begrensningene siden e -post, kontakter, kalendere og andre data synkroniseres på tvers av klienter og enheter. Du kan også raskt dele dokumenter og kalendere med teamet ditt.

Er e -postklienten min kompatibel med Exchange?

Du kan få tilgang til Microsoft 365 -e -posten din fra mange forskjellige datamaskiner og datamaskiner. Outlook 2013 for Windows, Outlook 2016 for Windows og Mac, og Outlook 2019 for Windows og Mac støtter alle Microsoft 365 Exchange -innstillinger. I tillegg støtter de fleste mobilklienter Exchange, inkludert Outlook -appen, Gmail -appen og enhetens Mail -app.

Hvis du ikke har en av disse kundene tilgjengelig, kan du sjekke e -posten din ved hjelp av Outlook på nett . Du vil fortsette å få tilgang til kontoen din ved å bruke email.your-domain.tld . For eksempel, hvis domenet ditt er coolexample.com , er din nettbaserte e-postadresse email.coolexample.com .

Du kan sjekke e -posten din med samme e -postadresse og passord som du gjorde med Workspace Email.

Hvordan bruker jeg det nye tillegget mitt?

Etter at du har kjøpt et tillegg, vil du motta en e-post fra oss som inkluderer hvordan du konfigurerer passordet ditt og logger deg på tillegget ditt. Brukernavnet og passordet ditt trenger ikke å samsvare med GoDaddy eller e -postkontoen din.

• For avansert e -postsikkerhet vil alle brukere motta en e -post for å hjelpe dem med å logge på.
  • For e -postarkivering og sikkerhetskopiering av e -post vil kun administratorer motta denne e -posten.

Når du har konfigurert tillegget ditt, kan du få tilgang til det fra E & Office -instrumentbord .

Hvis du vil vite mer om hvordan du får tilgang til ditt spesifikke tillegg, kan du se artiklene våre om avansert e-postsikkerhet , arkivering av e-post eller sikkerhetskopiering av e-post .

Tilbake til toppen