Hvordan bruker jeg Exchange med Microsoft 365-tillegget mitt?

Nå som du har flyttet fra Workspace Email til Microsoft 365, har du tilgang til e-posttillegg. For å bruke det nye tillegget ditt, må du bytte kontoinnstillinger til Microsoft Exchange. Her er vanlige spørsmål om hvordan du bytter til Exchange -innstillinger.

Velg et spørsmål for å se svaret:

Hvordan endrer jeg e -postinnstillingene mine?

Slik endrer du innstillingene dine fra POP eller IMAP til Exchange . Sørg for å bytte til Exchange -innstillinger på alle enheter som brukes til å sjekke e -post.

Hvorfor vil ikke POP- eller IMAP -innstillingene fungere?

Tillegget ditt fungerer ved å samhandle med Exchange-serveren for å koble til e-post. Dette betyr at for at tillegget skal fungere, må alle e-postadresser på domenet ditt konfigureres som Exchange i e-postklientene (som Outlook eller Gmail).

Hvis for eksempel Jane og Paul har to kontoer, jane@coolexample.com og paul@coolexample.com , og de begge sjekker e-post på telefonen og datamaskinen, må de bruke Exchange-innstillingene på sine fire enheter for tillegg på for å fungere riktig.

Er Exchange -innstillinger sikre?

Det er viktig å holde dataene dine sikre for å drive virksomheten og opprettholde kundenes tillit. For å bidra til å beskytte e -posten din fra skadelig aktivitet, bytter vi fra POP/IMAP til de sikrere Exchange -serverne. Med Exchange får du de nyeste sikkerhetsfunksjonene, inkludert anti-malware og anti-spam-filtrering.

Vi anbefaler også å aktivere flerfaktorautentisering (MFA) som en annen beskyttelse mot angripere.

Tilbake til toppen

Hvordan skiller Exchange seg fra POP eller IMAP?

Exchange, POP (POP3) og IMAP (IMAP4) er alle måter å få tilgang til e -post levert til innboksen din.

Med POP blir e -posten din lastet ned fra serveren til en enkelt enhet. Hvis du sjekker e -post på flere enheter, har du duplikater av nedlastede meldinger, og du kan ikke se sendte meldinger fra andre enheter. I motsetning til POP, lar IMAP e -postklienten oppdatere meldinger på serveren, så hvis du sletter en melding, blir den slettet fra serveren, og du har ikke duplikater. Men siden e -posten din er lagret på IMAP -serveren, vil kun meldinger synkroniseres til og fra e -postklienten din.

Exchange forhindrer disse begrensningene siden e -post, kontakter, kalendere og andre data synkroniseres på tvers av klienter og enheter. Du kan også raskt dele dokumenter og kalendere med teamet ditt.

Er e -postklienten min kompatibel med Exchange?

Du kan få tilgang til Microsoft 365 -e -posten din fra mange forskjellige datamaskiner og datamaskiner. Outlook 2013 for Windows (versjoner 15.0.4971.1000), Outlook 2016 for Windows og Mac (versjoner 16.0.4600.1000 eller nyere), og Outlook 2019 for Windows og Mac støtter alle Microsoft 365 Exchange -innstillinger.

Hvis du ikke har en av disse kundene tilgjengelig, kan du sjekke e -posten din ved hjelp av Outlook på nett . Du vil fortsette å få tilgang til kontoen din ved å bruke email.your-domain.tld . For eksempel, hvis domenet ditt er coolexample.com , er din nettbaserte e-postadresse email.coolexample.com .

Du kan sjekke e -posten din med samme e -postadresse og passord som du gjorde med Workspace Email.

Hvordan bruker jeg det nye tillegget mitt?

Etter at du har kjøpt et tillegg, vil du motta en e-post fra oss som inkluderer hvordan du konfigurerer passordet ditt og logger deg på tillegget ditt. Brukernavnet og passordet ditt trenger ikke å samsvare med GoDaddy eller e -postkontoen din.

• For avansert e -postsikkerhet vil alle brukere motta en e -post for å hjelpe dem med å logge på.
  • For e -postarkivering og sikkerhetskopiering av e -post vil kun administratorer motta denne e -posten.

Når du har konfigurert tillegget ditt, kan du få tilgang til det fra E & Office -instrumentbord .

Hvis du vil vite mer om hvordan du får tilgang til ditt spesifikke tillegg, kan du se artiklene våre om avansert e-postsikkerhet , arkivering av e-post eller sikkerhetskopiering av e-post .

Tilbake til toppen