Hvordan bruker jeg mod_rewrite?

Mod_rewrite er en Apache Web -server -modul installert på alle våre Linux -servere som standard; det trenger ikke å være installert eller aktivert. Våre Linux -hostingkontoer støtter de fleste mod_rewrite -funksjonene.

Siden aktivering av mod_rewrite håndteres på et globalt nivå, trenger du ikke å aktivere det i httpd.conf -filen. Du trenger bare å legge til ønsket kode i brødteksten til .htaccess -filen.

Miljøet vårt bruker leverandørkoden fra Apache for mod_rewrite. Nåværende Apache HTTPD -dokumentasjon er nøyaktig med hensyn til hvordan du bruker .htaccess -filer.

For mer informasjon om mod_rewrite, se Apache -modulen mod_rewrite -dokumentasjon .

Merk: .htaccess -filen som inneholder omskrivningsreglene må være i samme katalog som målfilene.