Hvordan endre bakgrunn og farger

Å endre nettstedets bakgrunn og farger er som å endre et roms gulvbelegg og maling; det kan øke den visuelle appellen. Med Website Builder kan du endre bakgrunnen og fargene til nettstedet ditt.

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på bakgrunnen til nettstedet, og velg deretter Bakgrunn.

Med noen maler kan det hende at du må klikke nær kanten av siden for å utløse visning av Bakgrunn/Sideinnstillinger-hurtigmeny.

3. I vinduet Bakgrunnsinnstillinger for nettstedet kan du endre hvilket som helst av følgende valg:
    • Farge – Klikk på fargevelgeren, og så klikker du på den fargen du ønsker å bruke. Hvis du ønsker at bakgrunnen din skal veksle mellom flere farger, velger du Gradering.
    • Bilde – For å endre bakgrunnen til nettstedet ditt til et bilde, klikker du på Endre, og så laster du opp bildet fra datamaskinen din eller velger et lagerbilde. Du kan også importere et bilde fra Facebook®- eller Instagram®-kontoen din. For mer informasjon om bilder, se Legge til og redigere bilder.
    • Innretting – Klikk på pilene for å oppnå posisjonen du ønsker for bakgrunnsbildet.
    • Gjenta – For å lage mønster av bakgrunnsbildet vertikalt, horisontalt eller begge deler, velger du fra rullegardinmenyen hvordan du ønsker at bakgrunnsbildet skal gjentas.
    • Rulling – For å rulle bakgrunnsbildet med siden, velger du Rull bakgrunnen med siden.
  4. Når du er ferdig med endringene, klikk på Lagre.
  5. Klikk på Publiser for å oppdatere nettstedet ditt på nett.

Slik endrer du sideinnstillingene med Website Builder

1. Logg på Website Builder-kontoen din.
  2. Klikk på bakgrunnen til nettstedet, og velg deretter Sideinnstillinger. Eller klikk på ikonet med tre linjer øverst til høyre på skjermen og velg Sideinnstillinger.

Med noen maler kan det hende at du må klikke nær kanten av siden for å utløse visning av Bakgrunn/Sideinnstillinger-hurtigmeny.

3. Fra vinduet Egenskaper: Sidebakgrunn, kan du endre hvilket som helst av følgende valg:
    • Bredde – Bruk rullefeltet for å øke eller minske bredden til siden eller skriv inn et mål.
    • Høyde – Bruk rullefeltet for å øke eller minske høyden til siden eller skriv inn et mål. Du kan ikke opprette en side som er kortere enn innholdet på siden. Du må først flytte noe av innholdet til en annen side.
    • Topposisjon – Bruk rullelinjen for å øke og redusere posisjonen til nettsiden fra toppen av skjermen, eller angi en dimensjon.
    • Farge – Klikk på fargevelgeren, og så klikker du på den fargen du ønsker å bruke.
  4. Når du er ferdig med endringene, klikk på Lagre.
  5. Klikk på Publiser for å oppdatere nettstedet ditt på nett.