Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Hvordan varierer API -forhandler- og totalentreprenørplaner?

Lær om forskjellene mellom API -forhandler- og totalentreprenørplanene (Basic & Pro).

API-forhandler

Selg og administrer API -er for domener og kontoer og gi kundene dine tilgang til Domenekontrollsenter. Denne planen anbefales hvis du forstår REST API -er og ønsker å utvide virksomheten din. Kontakt våre GoDaddy -guider for å kjøpe en API -forhandlerplan.

Nøkkelferdig (Basic & Pro) forhandler

Få tilgang til et butikk- og handlevognsystem gjennom en hvitmerket opplevelse som ligner på GoDaddy. Disse planene anbefales hvis du ønsker en klar forhandleropplevelse uten teknisk kunnskap nødvendig. Finn ut mer om forhandlerprogrammet .

FunksjonAPI-forhandlerNøkkelferdig (Basic & Pro) forhandler
Selg domenerJaJa
Selg netthotellNeiJa
Selg SSL -erNeiJa
Behandling av e-handelstransaksjonerNei

Du må konfigurere din egen betalingsbehandling
Ja
Du kontrollerer faktureringenJa

Kundene dine betaler deg direkte, og vi trekker en fast rente fra en Good as Gold -konto
Nei

Provisjoner utbetales ved utgangen av måneden for den forrige måneds inntekt
WHMCS inkludertNei

Fungerer med WHMCS
Nei
UtstillingsvinduNei

Du må integrere API -ene våre på nettstedet ditt
Ja

Du kan bruke vår forhåndsbygde, redigerbare butikkfront
Støtte for sluttbrukerNei

Du støtter kundene dine
Ja

Du kan få våre GoDaddy -guider til å støtte kundene dine eller håndtere det selv
RapporteringJa

Rapporteringen er gitt i Kontrollsenter for forhandlere
Ja

Rapporteringen er gitt i Kontrollsenter for forhandlere