Hvordan få tilgang til OneDrive i Office 365

Tenk på OneDrive for Business som ditt eget personlige bibliotek for lagring og organisering av alle dokumentene dine. Du får enkel tilgang til filer som du oppretter eller lagrer på OneDrive hvor som helst, og rediger dem med Office-nettapper (nettversjonene av Microsoft Word®, PowerPoint® og Excel®).

Med OneDrive kan du også enkelt dele dokumenter med hvem som helst slik at de kan se eller redigere dem. Dette er derfor en fin måte å holde seg synkronisert på uten å sende et dokument frem og tilbake via e-post.

Slik får du tilgang til OneDrive

1. Gå til email.coolexample.com, dercoolexample.com er domenenavnet til e-posttjenesten din.
  2. Skriv inn e-postadresse og passord, og trykk deretter Logg inn.
  3. Klikk på app-rutenettet oppe til venstre, og klikk deretter på OneDrive.

Se Microsofts dokumentasjonfor mer informasjon om hvordan du bruker OneDrive.