Hvordan feilsøke problemer med WordPress-plugin-moduler

Hvis du støter på langsomhet eller feil på WordPress®-nettstedet ditt, er det mulig at plugin-modulene dine er årsaken. Den enkleste måten å feilsøke på er å deaktivere alle plugin-modulene og så teste nettstedet.

Det er to måter du kan deaktivere på, avhengig av om du kan logge på WordPress-instrumentbordet eller ikke:

Hvis du kan logge på

Du kan deaktivere plugin-modulene dine i WordPress. For mer informasjon, se Aktivere og deaktivere plugin-moduler i WordPress.

Hvis du ikke kan logge på

Du kan gi plugin-moduler-katalogen din nytt navn (og opprette en ny) slik at WordPress ikke kan få tilgang til plugin-modulene dine. Dette lar deg logge på WordPress-kontoen igjen for å feilsøke nettstedet ditt. Etter at du har løst problemene, kan du slette den nye katalogen og gi den gamle katalogen nytt navn slik at WordPress kan ta seg tilgang til plugin-modulene dine igjen.

1. Endre navnet påplugin-moduler-katalogen din tildisabled_plugins (Nett og klassisk / cPanel / Plesk).
  2. Opprett en ny katalog kalt plugin-moduler (Nett og klassisk / cPanel / Plesk).
  3. Feilsøk problemene på nettstedet ditt.
  4. Slett plugin-moduler-katalogen (Nett og klassisk / cPanel / Plesk).
  5. Endre navnet på disabled_plugins-katalogen til plugin-moduler (Nett og klassisk / cPanel / Plesk).