GoDaddy-auksjoner Hjelp

Hvordan flytter selgeren domenenavnet til kjøperens konto?

Etter at salget av domenenavnet er fullført på GoDaddy Auctions®, må selgeren flytte domenenavnet til kjøperens konto. Metoden for å flytte domenenavnet og hvem som må iverksette overføringen, avhenger av selgerens og kjøperens kontoer:

• Hvis domenet ikke er registrert hos GoDaddy, må kjøperen (den nye registranten) iverksette en overføring av domenenavnet. Denne metoden flytter domenenavnet fra én registrator til en annen, og for de fleste toppnivådomener (TLD-er) inkluderer den en ettårs utvidelse av den gjeldende registreringsperioden. For å få mer informasjon om overføringer til og fra GoDaddy, se Slik forbereder du overføringen av domenenavn til GoDaddy og Overfør domenet mitt bort fra GoDaddy.
  • Hvis både kjøperen og selgeren har GoDaddy-kontoer, må selgeren iverksette kontoendringen. Denne metoden, som også er kjent som en registrantoverføring, flytter domenenavnet til en annen konto hos samme registrator. Utløpsdatoen for domenenavnet endres ikke, fordi en kontoendring ikke inkluderer en registreringsutvidelse. For mer informasjon, se Flytt domenet mitt til en annen GoDaddy-konto og Akseptere et domenenavn inn i kontoen din.

Merk: For transaksjoner på USD 4999 eller mindre prøver vi å iverksette kontoendringen på selgers vegne (etter at betalingen er verifisert). Hvis vi ikke klarer å fullføre overføringen, må selgeren iverksette den. Kjøperens Vunnet-område og selgerens Solgt-område oppgir overføringens status. Hvis domenet ikke flyttes automatisk, må kjøperen og selgeren bruke koblingen der det står E-postselger eller E-postkjøper for å kommunisere med hverandre og løse kontoendringen.

For mer informasjon, se Vanlige spørsmål om overføring av domenenavn.

For mer informasjon om prosessen etter auksjonen, se